Corona Maatregelen

Corona update

 

Laatste update: 14 januari 2022

 

Ons bedrijf weer is volledig geopend. Dit geldt voor de werkplaats, het magazijn en de verkoop. Wij kijken er naar uit u weer te mogen ontvangen in onze showroom. Voor de showroom gelden echter wel aangepaste openingstijden, 8:30 – 17:00. De werkplaats en onderdelen verkoop is geopend op de reguliere openingstijden.

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

 

 

Wij hebben de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

  • Wij verzoeken u uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen het pand. U kunt hierbij gebruik maken van onze vervangend vervoer oplossingen. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden.
  • Wij bieden haal- en brengservice wanneer u zelf niet in staat bent naar ons toe te komen of zelf de auto niet wilt brengen. Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden.
  • Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
  • Komt uw auto voor onderhoud of reparatie, dan zullen wij uw auto van binnen voorzien van extra beschermde middelen in de vorm van een sluitende stuurwielhoes, een versnellingspookhoesje en stoelhoes voor de bestuurdersstoel.
  • Hoest u of bent u verkouden? Dan verzoeken wij u om uw afspraak te verzetten.
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.
  • Proefritten zijn mogelijk, in overleg ook op locatie. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0172-440366 of via info@vanleijden.nl. Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

HomeCorona Maatregelen