Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV

 

Bij Mitsubishi Motors is alles gericht op de ultieme rijbeleving. Hiervoor ontwikkelen wij baanbrekende technologieën en geven we ruimte aan innovatieve inzichten. Het resultaat? Trendsettende aandrijftechnieken, zoals de nieuwste plug-inhybrideaandrijving. Ontdek het zelf. Beleef de nieuwe generatie Outlander PHEV.

Vraag nu online een offerte aan of kom de Mitsubishi Outlander PHEV ervaren en bewonderen in onze showroom.

Elektrisch rijden zonder compromissen, dat doe je met de Outlander PHEV. En dat kan nu met extra voordeel tot wel € 2.500 (€ 1.000 voordeel op de uitvoeringen Pure, Pure+ en Intense, € 2.500 voordeel op de uitvoeringen Intense+, Instyle en S-Edition)

Rekenvoorbeeld

2.4 Intense+

Normale prijs € 43.490
Voordeel – € 2.500

Nu all-in rijklaar voor

€ 40.490

Actie geldig op auto’s, verkocht en afgeleverd op uiterlijk 31-12-2020. Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties, wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Standaard voorzien van o.a.

  • Lederen stuurwiel met bediening audio, cruisecontrol en bluetoothcarkit
  • 16 inch lichtmetalen velgen met 215/70R16-banden
  • Elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels met geïntegreerd knipperlicht
  • Dual-zone climate control
  • Achteruitrijcamera
  • DAB+ tuner (Digital Audio Broadcast)
  • Bluetoothcarkit
  • Led-dagrijverlichting
Van
€ 35.990,-
Nu voor
€ 34.990,-
Gratis offerte
Disclaimer

© 2020 – Prijzen zijn inclusief btw/bpm, inclusief onvermijdbare kosten rijklaarmaken, leges en verwijderingsbijdrage tenzij anders vermeld. Afgebeelde modellen kunnen afwijken van standaard specificaties. Aanbiedingen geldig op geselecteerde voorraadmodellen bij aanschaf en registratie van een nieuwe Mitsubishi voor uiterlijk 30 september 2020. Genoemde prijzen op basis van de actuele prijslijsten 2020. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag naar onze exacte voorwaarden. Deze aanbiedingen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Mitsubishi Van Leijden.

HomeMitsubishiActiesOutlander PHEV