Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Hij is er, de Nissan QASHQAI. Deze superstijlvolle SUV combineert indrukwekkende looks met efficiënte aerodynamica om u optimaal te laten genieten van uw rit. Ontdek het vernieuwde design van de motorkap, de robuuste grill en de luxueuze nieuwe stoelen. De Nissan QASHQAI is er al vanaf € 33.090. Daarnaast kunt u al vanaf € 399 per maand genieten van de Nissan QASHQAI met Nissan Private Lease.

Tijdelijk met 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud. Informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Afbeeldingen kunnen afwijken van standaardspecificaties, wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Standaard voorzien van o.a.

  • 16" wielen met wieldoppen
  • Chromen raamomlijsting
  • Cruise control en snelheidsbegrenzer
  • LED dagrijverlichting
  • Handbediende airconditioning
  • 5" TFT kleurendisplay instrumentenpaneel
  • Elektronische handrem
  • Audiosysteem met CD-speler, USB-aansluiting, 4 luidsprekers
  • Digitale radio-ontvangst (DAB+)
  • Bluetooth®
Van
€ 33.090,-
Nu voor
€ 28.090,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 399,- p/mnd
Private lease
Onze voorraad

Onze voorraad Nissan QASHQAI

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige QASHQAI staan?

Disclaimer

Gemiddeld verbruik en uitstoot van getoonde Nissan modellen: CO₂ 99 - 162 G/KM, 3,8 - 6,4 L/100 KM, berekend volgens de NEDC-normen.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden. * De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument op basis van 1.3 140pk Access Edition Handgeschakeld inclusief € 5.000 voorraadkorting (enkel geldig op speciaal geselecteerde voorraadmodellen). Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig t/m 31 maart 2021 en gelden niet i.c.m. andere acties. De korting is reeds verwerkt in de prijs. Niet geldig voor lease orders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraadmodellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatieprocedure van toepassing, acceptatie voorbehouden. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. (Rente)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Het maandbedrag voor private lease is een prijsvoorbeeld en gebaseerd op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar en is geldig t/m 31 januari 2021.

HomeNissanActiesNissan Qashqai