Nissan Juke

De Coupé Crossover

De nieuwe Nissan Juke valt op vanuit elke hoek. Zijn dynamisch, sportief design en coupéstyling maken een krachtig statement waar hij ook komt. Geavanceerde technologie – inclusief PorPILOT-rijassistentie – houdt u veilig, in verbinding en ontspannen tijdens al uw avonturen in de stad.

Technologie die achter u staat
De nieuwe Nissan Juke zorgt ervoor dat u nog beter door het leven rijdt, met de geavanceerde Nissan Intelligent Mobility-technologie die u meer vertrouwen geeft en u verbindt met de wereld rondom u. De ProPILOT-technologie beweegt op uw ritme en ondersteunt een veilige rijstijl, houdt ook een oogje in het zeil en stuurt, remt of accelereert als dat nodig is.

Intelligent. Intuïtief. Geïnformeerd.
In uw auto kan u uw telefoon verbinden om uw favoriete apps te gebruiken, dankzij Apple Carplay® en Android Auto®. Buiten uw auto kunt u altijd de status van uw Nissan Juke raadplegen en hem van overal openen en afsluiten. Gebruik Bluetooth-streamingaudio of de USB-poort om muziek rechtstreeks van uw smartphone af te spelen.

 

Standaard voorzien van o.a.

  • LED Koplampen
  • LED Dagrijverlichting
  • 4.2" TFT kleurendisplay
  • Airconditioning
  • Intelligent Lane Intervention & Warning
  • Voor-, Zij- en Gordijnairbags
Nu voor
€ 30.795,-
Gratis offerte
Onze voorraad

Onze voorraad Nissan Juke

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Juke staan?

Disclaimer

De korting van maximaal € 5.000 is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan Juke uit voorraad. Deze actie is geldig op klantorders tot en met 31 maart 2024.

Gemiddeld verbruik en uitstoot van getoonde Nissan modellen: CO₂ 99 - 162 G/KM, 3,8 - 6,4 L/100 KM, berekend volgens de NEDC-normen.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden. * De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig t/m 31 maart 2024 en gelden niet i.c.m. andere acties. Niet geldig voor lease orders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Vraag nu online uw persoonlijk inruilvoorstel aan voor de nieuwe Nissan JUKE en ontdek direct wat uw huidige auto nog waard is!

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatieprocedure van toepassing, acceptatie voorbehouden. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. (Rente)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781).

HomeNissanActiesNissan Juke