Nissan Micra

Nissan Micra

De Nissan MICRA! Ontworpen en gebouwd om van de gewoonte los te breken. De Nissan MICRA is meer dan een auto: het heeft zijn eigen persoonlijkheid, net als u. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de Nissan MICRA Gen5 u een inspirerende rijervaring.

Tijdelijk met 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud. Informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Standaard voorzien van o.a.

  • 16" stalen wielen
  • Airconditioning
  • Apple Car Play
  • Parkeersensoren achter
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Cruise control
  • Achteruitrijcamera
Nu voor
€ 22.190,-
Gratis offerte
Liever private lease?
€ 319,- p/mnd
Onze voorraad

Onze voorraad Nissan Micra

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Micra staan?

Disclaimer

De voorraadkorting van € 1.500 is geldig bij aanschaf van een nieuwe Nissan Micra uit voorraad. Deze actie is geldig op klantorders tot en met 31 juli 2022.


Gemiddeld verbruik en uitstoot van getoonde Nissan modellen: CO₂ 99 - 162 G/KM, 3,8 - 6,4 L/100 KM, berekend volgens de NEDC-normen.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden. * De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument op basis van 1.0 IG-T 92pk handgeschakeld Acenta. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig t/m 31 augustus 2021 en gelden niet i.c.m. andere acties. Niet geldig voor lease orders en zakelijke orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraadmodellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatieprocedure van toepassing, acceptatie voorbehouden. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. (Rente)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Het maandbedrag voor private lease is een prijsvoorbeeld en gebaseerd op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar en is geldig t/m 30 januari 2021.

HomeNissanActiesNissan Micra