Werken bij Van Leijden

Autobedrijf van Leijden biedt een uitdagende en afwisselende baan bij een familiebedrijf dat al sinds 1967 bestaat. Een prettige werksfeer waarbinnen teamwork en collegialiteit van groot belang zijn. Naast natuurlijk goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij een no-nonsense organisatie waarin wij op een informele en collegiale manier met elkaar omgaan. Deze goede werksfeer is een van de oorzaken van ons lage personeelsverloop.

Wij zijn op zoek naar:

 

MEEWERKEND VOORMAN MET APK-BEVOEGDHEID

Ben jij alleen tevreden als jij samen met jouw team uitstekende kwaliteit weet te leveren voor onze klanten? Hecht jij waarde aan een professionele werkomgeving met fijne collega’s? Ben jij bijzonder geïnteresseerd in verdergaande technische ontwikkelingen en wil jij dit van dichtbij meemaken binnen een organisatie die hierin voorop loopt? Lees dan snel verder voor de inhoud van deze uitdagende functie!

Wat ga je doen?
Autobedrijf van Leijden B.V. is officieel dealer van Nissan en Mitsubishi en is een succesvol bedrijf met het totaal 9 collega’s. In nauwe samenwerking met jouw collega’s op de werkplaatsreceptie zorg jij dat de werkzaamheden in de werkplaats vlot en efficiënt worden uitgevoerd. Je hebt de leiding over de werkplaats en werkt zelf ook mee. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:
verdelen van het werk, bewaken van de planning en de voortgang van de werkzaamheden; assisteren bij het stellen van diagnoses en meewerken in de werkplaats met het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan personenauto’s; je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de werkinstructies en handhaving van de werkprocessen; je bent dé belangrijke schakel tussen de werkvloer en jouw collega’s op de werkplaatsreceptie Je staat voortdurend met hen ‘in verbinding’ over de status van het werk én de uitvoering van de op elkaar aansluitende werkprocessen. Het dagelijks voeren van het zgn. driehoeksoverleg is hierbij essentieel.

Wie zoeken wij?
Jouw talent ligt op het organisatorische vlak, het behouden van overzicht en het bewaken van de voortgang en werkprocessen in de werkplaats. Je weet alle randvoorwaarden voor een efficiënte, kwalitatieve en productieve werkplaats te managen, zodat het beoogde rendement van de werkplaats wordt behaald.

Wat vragen wij van jou?
– MBO-diploma eerste autotechnicus (niveau 3) met APK bevoegdheid
– Enige ervaring in een vergelijkbare – leidinggevende – functie is een pré
– Ervaring met procesbewaking
– Organisatietalent met een pragmatische instelling
– In het bezit van rijbewijs B
– Stressbestendigheid, je weet onder werkdruk het overzicht te behouden en bent oplossingsgericht
om zo de dagelijkse werkzaamheden en doelstellingen te realiseren.

Wat bieden wij?
Bij Autobedrijf van Leijden staat kwaliteit voorop. Zowel richting onze klanten als richting onze medewerkers! Bij ons kom je dan ook terecht in een moderne, enthousiaste organisatie. En krijg je een uitdagende, afwisselende baan. Uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Wij willen graag dat onze medewerkers met passie en plezier hun werk doen. Je kunt er dus op rekenen dat wij veel aandacht besteden aan jouw tevredenheid. Heb je een verbeterpunt of klacht? Wij gaan er actief mee aan de slag! Wil je je nog verder ontwikkelen? Ook dat kan. Wij bieden je mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden voor deze belangrijke spilfunctie en wil jij reageren op deze vacature vul dan onderstaand formulier en upload je CV en motivatiebrief!

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

HomeOver onsWerken bij Van Leijden