Werken bij Van Leijden

Wil je graag bij Autobedrijf van Leijden werken? In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar:

1e Autotechnicus – Nissan en Mitsubishi in Alphen aan den Rijn

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij technisch sterk? Werk je snel en netjes? En ben je correct in het registreren van je werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?

Je zorgt voor een snelle en goede afhandeling van (complexe) storingen, reparaties, onderhoud en APK-keuringen. Je stelt diagnoses en verhelpt de problemen. Van zowel elektrische-, diesel- als benzineauto’s ken je de richtlijnen en voorwaarden van de fabriek en importeur. En natuurlijk volg je deze! Je voert werkzaamheden uit in opdracht van de voorman/werkplaatschef. En je houdt je voorman/werkplaatschef goed op de hoogte van reparaties, meerwerk, tekortkomingen en risicovolle situaties. Natuurlijk werk je volgens de procedures en werkinstructies die voor jouw afdeling gelden. Je gaat zuinig om met alle materialen die je gebruikt en houd je werkomgeving schoon. Al je werkzaamheden registreer je via ons tijdregistratiesysteem. Je houdt je aan de voorschriften op het gebied van Arbo, Veiligheid en Milieu. En volgt opleidingen/trainingen als dat nodig is om je kennis op peil te houden.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

Je beschikt over:

– een afgeronde opleiding tot eerste autotechnicus;

– rijbewijs B;

– een flexibele instelling, dus geen 9 tot 5 mentaliteit;

– een representatief voorkomen;

– goede beheersing van de Nederlandse taal;

– goede communicatieve en sociale vaardigheden;

– een teamplayer-mentaliteit.

Heb je APK, STEK en/of andere diploma’s en/of ervaring met Nissan of Mitsubishi? Dan is dat een pré!

WAT BIEDEN WIJ?

Bij Autobedrijf van Leijden staat kwaliteit voorop. Zowel richting onze klanten als richting onze medewerkers! Bij ons kom je dan ook terecht in een moderne, enthousiaste organisatie. En krijg je een uitdagende, afwisselende baan. Uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Wij willen graag dat onze medewerkers met passie en plezier hun werk doen. Je kunt er dus op rekenen dat wij veel aandacht besteden aan jouw tevredenheid. Heb je een verbeterpunt of klacht? Wij gaan er actief mee aan de slag! Wil je je nog verder ontwikkelen? Ook dat kan. Wij bieden je mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

INTERESSE?

Wil jij reageren op deze vacature stuur vul dan onderstaand formulier in en upload je cv en motivatiebrief.

Solliciteren

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

HomeOver onsWerken bij Van Leijden