Heropening Nissan-showroom 7 februari 2019

Sinds 1967 is Autobedrijf van Leijden de vertrouwde Nissan-dealer voor de regio Alphen aan den Rijn en omstreken. Om klaar te zijn voor de toekomst en de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is de showroom volledig gemoderniseerd.

Het afgelopen jaar is er heel veel gebeurd aan de binnen- en buitenkant van de Nissan-showroom. De buitenkant van het pand is voorzien van de nieuwe merkuitstraling van het met Nissan. Daarnaast zijn er ook diverse energiebesparende maatregelen genomen om het pand energiezuiniger te maken. De binnenkant is hypermodern geworden door het toepassen van het nieuwe merkconcept van Nissan.

Zaterdag 9 februari van 10:00 uur tot 16:00 uur is de officiële heropening van de Nissan-showroom. Dit heugelijke feit zal door Autobedrijf van Leijden gevierd worden met zeer interessante openingsaanbiedingen waarbij het klantvoordeel kan oplopen tot maar liefst 5.000 euro. Deze openingsaanbiedingen zijn geldig tot en met 28 februari. U kunt de verkoopadviseurs naar de voorwaarden vragen.

HomeNissanNieuwsHeropening Nissan-showroom