Nissan X-Trail

Nissan X-Trail

De gloednieuwe Nissan X-Trail met e-POWER biedt u een unieke, elektrische rijervaring zonder stekker. Dankzij de strakke LED-koplampen en het imposante front valt u meteen op als u komt aanrijden. Genoeg plaats voor zeven personen en geen gedoe over wie de beste zitplaats krijgt. De Nissan X-Trail biedt alle ruimte voor avonturen, alleen of met het hele gezin. Waar zoekt u de spanning op?

Een unieke, elektrische ervaring.
Zonder stekker.

 

e-POWER is een combinatie van een benzinemotor die de batterij oplaadt, en een elektrische motor die de wielen aandrijft. Het resultaat is een responsieve en stille rijervaring, zonder stekker of oplaadbeurten.

Ervaar zelf de soepele kracht van de Nissan X-Trail door middel van een proefrit. Wij ontvangen u graag!

Standaard voorzien van o.a.

  • 18" 'Diamant cut' lichtmetalen velgen
  • Lane Departure Warning & Lane Departure Prevention (LDW + LDP)
  • Intelligent Cruise Control (ICC)
  • Blind Spot Warning & Blind Spot Intervention (BSW + BSI)
  • Audiosysteem met Apple Carplay® & Android Auto®, USB-aansluiting, stuurwielbediening en 6 luidsprekers
  • Full-LED koplampen met LED dagrijverlichting
  • Automatische airconditioning met gescheiden klimaatregeling (2 zones)
  • I-Key met vergrendelen en ontgrendelen bij weglopen en naderen
Nu voor
€ 51.500,-
Gratis offerte
Onze voorraad

Onze voorraad Nissan X-Trail

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige X-Trail staan?

Disclaimer

De korting van € 1.500 en de inruilbonus van € 1.500 is geldig op nieuwe klantorders tot en met 31 maart 2024. Om voor de inruilbonus in aanmerking te komt diet er daadwerkelijk een voertuig te worden ingeruild. Vraag ons naar de voorwaarden.

Gemiddeld verbruik en uitstoot van getoonde Nissan modellen: CO₂ 132 - 152 G/KM, 5,8 - 6,7 L/100 KM, berekend volgens de WLTP-normen.

© 2023 - Alle rechten voorbehouden. * De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op basis van 1.5 E-Power 2WD Acenta en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig t/m 31 maart 2024, zolang de voorraad strekt en gelden niet i.c.m. andere acties. Vraag ons naar de voorwaarden. Niet geldig voor lease orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatieprocedure van toepassing, acceptatie voorbehouden. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. (Rente)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781).

HomeNissanActiesNissan X-Trail