Van
€ 41.570,-
Nu voor
€ 39.070,-
Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten?

Nissan X-Trail

Nissan X-Trail

Solide mogelijkheden, een krachtige uitstraling, alle comfort en technologie van topniveau zorgen ervoor dat u in deze grotere en opvallende SUV alle vreugde van het gezinsleven kunt delen. Ga ook voor het avontuur met uw familie! De Nissan X-TRAIL is uitermate geschikt voor uitjes met het gezien.

Tijdelijk met 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud. Informeer bij onze adviseurs naar de voorwaarden. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Standaard voorzien van o.a.

  • Regensensor
  • Parkeersensoren voor- en achterzijde
  • Nissan Safety Shield
  • Gescheiden automatische airconditioning (2 zones)
  • Audiosysteem met CD-speler, USB-aansluiting, stuurwielbediening en 6 luidsprekers
  • Automatisch in- / uitschakelende koplampen
Van
€ 41.570,-
Nu voor
€ 39.070,-
Gratis offerte
Onze voorraad

Onze voorraad Nissan X-Trail

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige X-Trail staan?

Disclaimer

Gemiddeld verbruik en uitstoot van getoonde Nissan modellen: CO₂ 99 - 162 G/KM, 3,8 - 6,4 L/100 KM, berekend volgens de NEDC-normen.

© 2021 - Alle rechten voorbehouden. * De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs op basis van 1.3 DIG-T 160pk DCT N-Connecta en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig t/m 31 maart 2021, zolang de voorraad strekt en gelden niet i.c.m. andere acties. De € 1.500 korting is reeds verwerkt in de prijs. Vraag ons naar de voorwaarden. Niet geldig voor lease orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Actie geldt alleen op een selectie van onze voorraadmodellen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Alle genoemde prijzen zijn exclusief metallic lak, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Prijswijzigingen, rente wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatieprocedure van toepassing, acceptatie voorbehouden. Toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Bedragen zijn afgerond op hele euro's. (Rente)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781).

HomeNissanActiesNissan X-Trail