Nissan viert 50 jaar Z en GT-R met speciale edities en brengt vernieuwing op de GT-R NISMO voor modeljaar 2020 24 april 2019

Nissan GT-R NISMO voor modeljaar 2020 nóg beter op hoge snelheden
De Nissan GT-R is voor modeljaar 2020 voorzien van verbeteringen op basis van ervaringen uit de racerij. In combinatie met gewijzigde afstellingen zorgt dat voor ultiem, maximaal prestatievermogen.
Bekijk het bericht

Nissan GT-R 50th Anniversary Edition debuteert in New York
Geen enkele drielettercombinatie geniet wereldwijd zoveel bekendheid als ‘GT-R’. Nissan versterkt die iconische status van de GT-R-typebadge met de onthulling van de speciale Nissan GT-R 50th Anniversary Edition op de New York International Auto Show (19-28 april). De speciale uitvoering staat stil bij vijftig jaar Nissan GT-R en wordt geleverd in drie unieke heritage-kleurstellingen.
Bekijk het bericht

Nissan viert 50 jaar Z met speciale 370Z
Nissan presenteert de 370Z 50th Anniversary Edition. Het betreft een speciale versie ter ere van de vijftigste verjaardag van het iconische Nissan Z-model. De jubileumeditie debuteert vandaag op de autoshow van New York, dezelfde stad waar de originele Datsun 240Z een halve eeuw geleden debuteerde.
Bekijk het bericht

De rijke historie van de Nissan Z jubileumuitvoeringen
Toen in 1969 de originele Datsun Z debuteerde zorgde die voor een revolutie in het sportautosegment. Iets wat vijftig jaar later -met de huidige Nissan 370Z- nog steeds het geval is.
Bekijk het bericht

HomeNissanNieuwsNissan viert 50 jaar Z en GT-R met speciale edities en brengt vernieuwing op de GT-R NISMO voor modeljaar 2020